Beeovita

Willi Fox stoftest kokainspyt 3 stk

Willi Fox Drogentest Cocain Speichel 3 Stk

  • 64.91 USD

Overlager
Cat. F
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Mærke: WILLI FOX GMBH
  • Model nummer: 5474599
  • EAN 7640156732023

Beskrivelse

Willi Fox Kokain Drug Test Spyt 3 Stk

Willi Fox Cocaine Drug Test Saliva 3 Pcs er din pålidelige løsning til at opdage kokainmetabolitter i din krop. Det er et hurtigt og nemt at bruge lægemiddeltestsæt, der bruger spytprøver til nøjagtige resultater. Dette produkt leveres med tre testsæt for din bekvemmelighed, og hvert sæt er individuelt forseglet for sikkerhed og hygiejne. Uanset om du er en bekymret forælder, en arbejdsgiver med en stoffri arbejdsplads eller en person, der ønsker at holde styr på deres stofbrug, kan dette produkt hjælpe dig med at holde styr på dit spil.

Testsættet er designet til at påvise benzoylecgonin, en metabolit af kokain, som kan indikere kokainbrug. Detektionsvinduet for denne test er op til 48 timer efter kokainbrug, hvilket gør det til et effektivt værktøj til at opdage nyligt stofbrug. Resultaterne er tilgængelige inden for 10 minutter efter at have taget testen, hvilket giver dig hurtig og pålidelig information om din stofbrugsstatus.

Willi Fox Cocaine Drug Test Saliva 3 Stk er utrolig nem at bruge, med enkle instruktioner inkluderet i hvert testsæt. Du skal blot åbne testsættet, samle din spytprøve og vente på, at resultaterne vises. Resultaterne er nemme at fortolke – en enkelt linje indikerer et negativt resultat, mens to linjer indikerer et positivt resultat.

Sørg for din ro i sindet med Willi Fox Cocaine Drug Test Spyt 3 stk. Bestil din i dag, og nyd pålidelige og nøjagtige resultater hver gang.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice