Beeovita

Julia Jomfru kokosolie Økologisk kokosfedt 180 g

Julia Virgin Coconut Oil Bio Kokosfett 180 g

  • 25.30 USD

Overlager
Cat. F
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Mærke: SCHNARWILER AG
  • Model nummer: 5455366
  • EAN 7640117377508

Beskrivelse

Julia Virgin Coconut Oil

Julia Virgin Coconut Oil

Vores økologiske jomfru kokosolie er lavet af håndplukkede kokosnødder dyrket i Filippinernes frodige haver. Vores olie er af højeste kvalitet og renhed og er fri for kemikalier, konserveringsmidler og tilsætningsstoffer. Den er udvundet af friske kokosnødder ved hjælp af koldpresset teknologi, som bevarer kokosnøddernes naturlige næringsstoffer og smag.

Vores kokosolie kan bruges til forskellige formål, såsom madlavning, bagning, stegning og som en naturlig fugtighedscreme til huden. Dens høje røgpunkt på 350°F gør den ideel til madlavning ved høj varme, og dens lækre aroma og smag tilføjer et tropisk twist til enhver ret.

Funktioner og fordele

  • 100 % økologisk jomfru kokosolie
  • Fri for kemikalier, konserveringsmidler og tilsætningsstoffer
  • Koldpresset for maksimal renhed og næringsstoffer
  • Højt røgpunkt på 350°F
  • Naturlig hudfugtighedscreme
  • Lækker aroma og smag
  • Rig på antioxidanter og sunde fedtstoffer

Ernæringsoplysninger

Næringsstof Beløb pr. portion % daglig værdi Kalorier 120 Totalt fedt 14g 22 % Mættet fedt 10 g 50 % Transfedt 0g Kolesterol 0mg Natrium 0mg Samlet kulhydrat 0g Kostfibre 0g Sukker 0g Protein 0g D-vitamin 0mcg Calcium 0mg jern 0mg Kalium 0mg

Brugsvejledning

Opbevar på et køligt, tørt sted. Må ikke opbevares i køleskab.

Brug i stedet for smør og andre madolier for et sundere alternativ. Som en naturlig hudfugtighedscreme, påfør en lille mængde på huden og massér blidt.

Forsigtig

Kun til ekstern brug. Undgå kontakt med øjnene. Hvis der opstår irritation, skal du stoppe brugen og kontakte en læge.

© 2021 Julia Virgin Coconut Oil. Alle rettigheder forbeholdes.

Produktbeskrivelse: Julia Virgin Coconut Oil er ren, organisk og fri for kemikalier, konserveringsmidler og tilsætningsstoffer. Vores kokosolie er produceret af friske, håndplukkede kokosnødder, der dyrkes i Filippinernes frodige haver. Vores koldpressede teknologi sikrer, at kokosnøddernes naturlige næringsstoffer og smag bevares, hvilket giver dig den højeste kvalitet af kokosolie. Vores førsteklasses kokosolie er perfekt til forskellige anvendelser såsom madlavning ved høj varme, bagning, stegning, naturlig hudfugtighedscreme , og enhver anden brug efter eget valg. Det høje rygepunkt på 350°F bevarer sine naturlige næringsstoffer, og med sin lækre aroma og smag giver det et tropisk twist til dine retter, mens det holder dit helbred i skak. Julia Virgin Coconut Oil er også rig på antioxidanter og sunde fedtstoffer, gør det til et godt supplement til enhver sund kostplan. Vores produkt kommer i en praktisk pakkestørrelse på 180 g, perfekt til brug i enhver madlavningsopskrift. For at bruge vores kokosolie skal du opbevare det på et køligt, tørt sted. Må ikke opbevares på køl. Brug i stedet for smør og andre madolier for et sundere alternativ. Som en naturlig hudfugtighedscreme, påfør en lille mængde på huden og massér blidt. Kun til ekstern brug. Undgå kontakt med øjnene. Hvis der opstår irritation, skal du afbryde brugen og kontakte sundhedspersonale. Oplev den naturlige godhed af Julia Virgin Coconut olie, der forbliver den reneste form for kokosolie, der findes. Bestil nu og nyd det velsmagende tropiske twist til dine retter, med dit helbred i skak.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice