Beeovita
Burgerstein zink-C salgsdisplay 9 stk
Burgerstein zink-C salgsdisplay 9 stk

Burgerstein zink-C salgsdisplay 9 stk

Burgerstein Zink-C Verkaufsdisplay 9 Stück

  • 168.05 USD

Overlager
Cat. F
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Mærke: EBI-PHARM AG
  • Model nummer: 5343578
  • EAN 7640121570872

Ingredients:

Beskrivelse

BURGERSTEIN zink-C tællerdisplay 9 stykker D/F

BURGERSTEIN zink-C tællerdisplay er et sæt med 9 styks kosttilskud, der kombinerer zink og C-vitamin for at støtte dit immunsystem. Disse kosttilskud indeholder ingredienser af høj kvalitet, der er formuleret til at give optimal støtte til din krop.

Zink og C-vitamin er essentielle næringsstoffer, der spiller en væsentlig rolle i immunforsvaret. Zink hjælper med at regulere immunsystemet, mens C-vitamin er en kraftig antioxidant, der hjælper med at beskytte cellerne mod skader forårsaget af skadelige molekyler kendt som frie radikaler. Disse to næringsstoffer arbejder sammen om at fremme et sundt immunsystem og understøtte det overordnede velvære.

Denne BURGERSTEIN zink-C tællerskærm er perfekt til brug på apoteker, helsekostbutikker og andre detailsteder. Displayet indeholder 9 individuelle pakker med kosttilskud, der hver indeholder 60 kapsler. Kapslerne er nemme at sluge, hvilket gør dem praktiske til daglig brug.

BURGERSTEIN er et betroet mærke i sundheds- og wellness-industrien, og deres kosttilskud er formuleret med ingredienser af højeste kvalitet. Disse zink-C kosttilskud er fri for kunstige farver, smagsstoffer og konserveringsmidler, hvilket gør dem til et godt valg for alle, der ønsker at støtte deres immunsystem naturligt.

Når det kommer til at støtte dit immunsystem, BURGERSTEINs zink -C-tællerdisplay er et fremragende valg. Med dets ingredienser af høj kvalitet, bekvemmelighed og pålidelige mærkenavn er dette kosttilskudssæt en ideel tilføjelse til enhver detailhandel.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice