Beeovita

Delta-Cast Soft 7,5cmx3,6m blå 10 stk

Delta-Cast Soft 7.5cmx3.6m blau 10 Stk

  • 219.93 USD

Overlager
Cat. G
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments

Beskrivelse

Delta-støbt blød 7,5 cmx3,6 m Blå 10 stk.

Delta-Cast Soft 7,5cmx3,6m Blue 10 pcs er en førsteklasses støbning, der er ideel til dem, der har brug for et blødt og behageligt støbt til deres skader. Den er lavet af Delta-Cast-materiale af høj kvalitet, der tilbyder fremragende åndbarhed og fugttransporterende egenskaber for at holde din hud tør og behagelig.

Størrelsen på 7,5 cm x 3,6 m er perfekt til at give komplet dækning og støtte til det skadede område, og den blå farve tilføjer et strejf af stil og personlighed til rollebesætningen. Denne pakke med 10 giver mulighed for flere applikationer eller at have på standby for fremtidige skader.

Delta-Cast Soft 7,5 cmx3,6m Blue 10 stk støbt er let at påføre og giver stabil immobilisering til ortopædiske tilstande såsom knoglebrud, forstuvninger og forstrækninger. Det lave design af støbningen passer til din krops form, hvilket gør den behagelig at have på i længere tid.

Så hvis du leder efter en pålidelig blød støbt af høj kvalitet, der giver fremragende støtte og komfort, skal du ikke lede længere end Delta-Cast Soft 7,5 cmx3,6 m Blå 10 stk. Afgiv din ordre nu, og gør dig klar til at komme på fode igen på ingen tid!

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice