Beeovita
Klinion Soft Fine Plus Pennål 5mm 32G 110 stk
Klinion Soft Fine Plus Pennål 5mm 32G 110 stk

Klinion Soft Fine Plus Pennål 5mm 32G 110 stk

Klinion Soft Fine Plus Pen-Nadel 5mm 32G 110 Stk

  • 44.32 USD

Overlager
Cat. F
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Mærke: MEDIQ SUISSE AG
  • Model nummer: 5131445
  • EAN 8715343005002

Beskrivelse

Klinion Soft Fine Plus 5 mm Pennål 32G 110 stk.

Klinion Soft Fine Plus 5mm Pennålen er designet til at give en behagelig og mindre smertefuld injektionsoplevelse for diabetikere. Pennålen er 32G i størrelse og indeholder 110 stykker, perfekt til langtidsbrug.

Nålen er ultratynd og har en diameter på kun 0,23 mm, hvilket gør det nemmere at trænge ind i huden uden at forårsage ubehag. Nålelængden på 5 mm reducerer også risikoen for at ramme en muskel, hvilket sikrer nøjagtig insulininjektion. Nålen er designet med en silikone-smørebelægning, der giver et jævnt og nemt glid under injektion, hvilket reducerer modstanden og minimerer risikoen for nålestikskader.

Klinion Soft Fine Plus 5 mm pennålen er kompatibel med de fleste insulinpenne. , hvilket sikrer fleksibilitet for patienter, der skal skifte mellem forskellige insulinpenne. Pennålen er også designet med en universal pasform, der sikrer, at den kan passe sikkert og sikkert på enhver pen. Nålene er individuelt pakket, hvilket gør dem nemme at opbevare og bruge, mens de er på farten.

Samlet set er Klinion Soft Fine Plus 5 mm Pen Nålen et glimrende valg for diabetespatienter, der ønsker at opnå nøjagtige insulininjektioner, mens minimere smerte og ubehag. Disse nåle giver patienterne en behagelig og sikker insulininjektionsoplevelse, hvilket gør det nemmere at håndtere deres diabetes og samtidig opretholde deres daglige rutiner.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice