Beeovita

ANWANDER Allround Flacon 50ml glas blå 90 stk

ANWANDER Allround Flacon 50ml Glas blau 90 Stk

  • 203.19 USD

Overlager
Cat. Z
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments

Beskrivelse

ANWANDER Rund Flacon 50ml Glas Blå 90stk

ANWANDER Round Flacon 50ml Glass Blue er et førsteklasses kvalitetsprodukt, der er perfekt til opbevaring og udstilling af parfume, æteriske olier og andre væsker. Dette produkt er en pakke med 90 stykker, hvilket gør det til en fantastisk mulighed for virksomheder, der kræver en stor mængde flasker til deres produkter.

Flasken er lavet af glas af høj kvalitet, som er et holdbart og langtidsholdbart materiale, der kan modstå en række temperaturer, hvilket gør den velegnet til opbevaring af en række forskellige væsker. Den blå farve på flasken tilføjer et strejf af elegance og sofistikering, hvilket gør den til et fremragende valg til avancerede produkter.

Det runde design af flasken er både stilfuldt og funktionelt, hvilket gør det nemt at holde og opbevare. Flaconen har en kapacitet på 50 ml, hvilket gør den ideel til brug i skønheds-, kosmetik- og personlig plejeindustrien.

ANWANDER Round Flacon har en lille åbning, der gør det nemt at dispensere væsker, og den kommer med et skruelåg, der sikrer en tæt forsegling og forhindrer lækager. Dette produkt er perfekt til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres kunder en attraktiv flaske af høj kvalitet til deres produkter.

Samlet set er ANWANDER Round Flacon 50ml Glass Blue et fremragende valg for dem, der leder efter en stilfuld og funktionel væskeopbevarings- og displayløsning. Den er perfekt til brug i en række forskellige industrier, og dens højkvalitetskonstruktion sikrer, at den holder i mange år fremover.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice