Beeovita
Trisa hårtørrer Professional 2200 hvid
Trisa hårtørrer Professional 2200 hvid

Trisa hårtørrer Professional 2200 hvid

Trisa Haartrockner Professional 2200 weiss

  • 134.78 USD

Overlager
Cat. F
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Mærke: TRISA AG
  • Model nummer: 4606136
  • EAN 7640139990808

Beskrivelse

Vi præsenterer Trisa Hairdryer Professional 2200 i hvid

Hvis du leder efter en hårtørrer, der kan give dig en salonkvalitet i dit eget hjem, skal du ikke lede længere end Trisa Hairdryer Professional 2200 i hvid. Med en kraftig vekselstrømsmotor giver denne hårtørrer en kraft med 2200 watt tørreeffekt. Med tre varme- og to hastighedsindstillinger kan du tilpasse din udblæsning, så den passer til din hårtype og stil.

Kraftfuld AC-motor

Trisa Hairdryer Professional 2200 i hvid er udstyret med en AC-motor, som er kendt for sin kraftfulde og langvarige ydeevne. Denne motor kan nemt håndtere selv tykt, groft hår, og tørretumblerens høje luftstrøm vil skære ned på din tørretid. Sig farvel til krus og hej til glatte, slanke lokker.

Tilpassede varme- og hastighedsindstillinger

Med tre varme- og to hastighedsindstillinger kan du skræddersy din udblæsning, så den passer til din hårtype og stil. Vælg mellem lav, medium eller høj varme og lav eller høj hastighed. Uanset om du søger hurtigt at tørre dit hår eller skabe et mere poleret look, har Trisa Hairdryer Professional 2200 i hvid fået dig dækket.

Praktiske funktioner

Trisa Hairdryer Professional 2200 i hvid indeholder også et par praktiske funktioner, der gør din stylingoplevelse endnu mere bekvem. Tørretumbleren kommer med et koncentratormundstykke, som giver dig mulighed for at fokusere luftstrømmen på bestemte dele af dit hår. Den har også en cool skudknap, som sætter din stil på plads og tilføjer glans. Tørretumblerens ledning er også ekstra lang, hvilket giver dig masser af plads til at manøvrere, mens du styler.

Få en professionel udblæsning derhjemme

Med Trisa Hairdryer Professional 2200 i hvid kan du give dig selv en salonkvalitet i dit eget hjem. Denne kraftfulde hårtørrer kan håndtere selv det tykkeste, mest uregerlige hår, og dens tilpassede indstillinger giver dig mulighed for at skræddersy din hårtørrer, så den passer til din stil. Med praktiske funktioner som en koncentratordyse og cool shot-knap har du alt, hvad du behøver for at opnå et fejlfrit, poleret look.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice