Beeovita

Amberstyle rav halskæde hvid citrin 32cm med magnetlås

Amberstyle Bernsteinkette weiss citrin 32cm mit Magnetverschluss

  • 51.65 USD

Overlager
Cat. S
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Mærke: AMBERSTYLE GMBH
  • Model nummer: 4241404
  • EAN 42414049

Beskrivelse

Amber Style Rav Halskæde Citrin Hvid 32 cm med magnetlukning

Oplev elegance og sofistikering med Amber Style Rav Halskæde Citrin Hvid 32 cm med magnetisk lukning. Denne halskæde er lavet af naturligt rav af høj kvalitet og er udformet til perfektion for at levere ikke kun skønhed, men også komfort og holdbarhed, der vil vare i årevis.

Ravstenene er nøje udvalgt , behandlet og poleret for at få deres unikke og levende farver og teksturer frem. Den fantastiske lyse gule citrinsten og hvidt rav får den til at skille sig ud fra resten. Halskædens længde på 32 cm er perfekt til at lægge sammen med andre smykker eller som et statement-stykke båret alene.

Halskæden har en magnetisk lukning, der ikke kun er nem at bruge men også sikker, og sikrer, at den bliver på plads og ikke falder af ved et uheld. Denne funktion tilføjer også bekvemmelighed og hastighed, når du tager halskæden på og af, hvilket gør den ideel til både travle og fritidsdage.

The Amber Style Amber Necklace Citrin White 32cm with Magnetisk lukning er den perfekte tilføjelse til enhver smykkesamling og en fantastisk gave til en speciel person. Bestil din i dag, og oplev skønheden og elegancen ved denne rav-halskæde.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice