Beeovita
La Roche-Posay Silicon Pastel Care Xl 03 Beige
La Roche-Posay Silicon Pastel Care Xl 03 Beige

La Roche-Posay Silicon Pastel Care Xl 03 Beige

La Roche-Posay Silicium Pastel Care Xl 03 Beige

  • 41.34 USD

Overlager
Cat. I
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Mærke: LOREAL SUISSE SA
  • Model nummer: 4177267
  • EAN 30077270

Beskrivelse

La Roche-Posay silicium Pastel Care Xl 03 Beige

Opnå en fejlfri og naturligt udseende teint med La Roche-Posay silicium Pastel Care Xl 03 Beige. Dette produkt er formuleret med ingredienser af høj kvalitet for at give din hud den perfekte blanding af dækning og næring. Cremen er designet til at være langtidsholdbar og overførselsbestandig, hvilket gør den perfekt til hverdagsbrug.

La Roche-Posay silicium Pastel Care Xl 03 Beige er velegnet til alle hudtyper, også dem med følsom hud. Cremen er specielt formuleret med silicium for at give en glat og jævn base til din makeup. Den indeholder også nærende ingredienser, der hjælper med at fugte og beskytte din hud hele dagen.

For de bedste resultater, påfør La Roche-Posay silicon Pastel Care Xl 03 Beige på ren, tør hud med en foundationbørste eller dine fingerspidser. Brug blide, cirkulære bevægelser til at blande cremen ind i din hud, og vær meget opmærksom på områder, hvor du har brug for mere dækning. Du kan lag cremen for større dækning, men sørg for at blende godt mellem lagene.

La Roche-Posay silicium Pastel Care Xl 03 Beige fås i en praktisk XL-størrelse for at sikre, at du altid har nok produkt ved hånden. Bestil din i dag og opdag fordelene ved denne højkvalitets foundationcreme for dig selv.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice