Beeovita
Hollister leg bag 500ml flow 50cm sterile 10 pcs
Hollister leg bag 500ml flow 50cm sterile 10 pcs

Hollister leg bag 500ml flow 50cm sterile 10 pcs

Hollister Beinbeutel 500ml 50cm Ablauf unsteril 10 Stk

  • 46.02 USD

På lager
Cat. F
Tilgængelige 6 styk
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
Beløb i en pakke. 10
Lagertemperatur min 15 / max 25 ℃

Beskrivelse

Hollister benpose 500ml flow 50cm steril 10 stk

Hollister benposen 500ml flow 50cm steril 10 stk er en pakke med ti sterile benposer, der er designet til nem og bekvem brug. Disse benposer er ideelle til personer, der har urininkontinens og har brug for en diskret og brugervenlig løsning til at styre deres blære. Hollister bentasken er lavet af materialer af høj kvalitet, som sikrer maksimal beskyttelse og komfort for brugeren.

Hollister-benposen har en stor kapacitet på 500 ml, hvilket betyder, at du kan bruge den i en længere periode uden at skulle bekymre dig om hyppig tømning. Derudover kommer tasken med et 50 cm langt rør, som sikrer maksimal fleksibilitet og komfort, mens du har den på. Røret giver dig mulighed for nemt at forbinde benposen til dit urinkateter eller eksterne kondomkateter. Tasken har også en flerlagskonstruktion, som giver maksimal beskyttelse mod lækage og lugt.

Hollister-bentasken er også designet til at være diskret og behagelig at have på. Den leveres med en blød og fleksibel stofstrop, som smyger sig komfortabelt om dit ben uden at forårsage irritation eller ubehag. Tasken har desuden en lav profil, som gør, at den nemt kan skjules under dit tøj. Denne funktion er især nyttig for folk, der ønsker at bevare deres privatliv og værdighed, mens de håndterer deres inkontinens.

Hollister-bentasken er nem at bruge og vedligeholde. Den kommer præ-steriliseret, hvilket betyder, at du kan bruge den lige ud af pakken. Derudover er posen designet til at være nem at tømme og rengøre. Posen har en praktisk drænventil, som giver mulighed for nem og rodfri tømning. Den er også nem at rengøre og kan genbruges flere gange.

Hvis du leder efter en diskret og brugervenlig løsning til at håndtere din urininkontinens, er Hollister benpose 500ml flow 50cm steril 10 stk et ideelt produkt for dig. Den er designet til at give maksimal komfort, bekvemmelighed og beskyttelse og er velegnet til mennesker i alle aldre og køn.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice