Beeovita

VICRYL RAPID 70cm ufarvet 3-0 RB-1 36 stk

VICRYL RAPID 70cm ungefärbt 3-0 RB-1 36 Stk

  • 418.52 USD

Overlager
Cat. G
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments

Beskrivelse

VICRYL RAPID 70 cm ufarvet 3-0 RB-1 36 stk.

VICRYL RAPID 70 cm ufarvet 3-0 RB-1 36 stk er et kirurgisk suturmateriale af førsteklasses kvalitet, der bruges til sårlukning og andre medicinske procedurer. Det er et fremragende valg for kirurger og sundhedspersonale, der leder efter et holdbart og pålideligt suturmateriale, der tilbyder fremragende vævsstøtte og minimalt vævstraumer.

VICRYL RAPID 70cm ufarvet 3-0 RB-1 36 stk sutur er lavet af et syntetisk materiale kaldet polyglactin 910, som er en co-polymer af glycolid og lactid. Dette materiale har fremragende trækstyrke, knudesikkerhed og knudeafløb, hvilket gør det til et foretrukket suturmateriale til forskellige kirurgiske procedurer.

Det ufarvede suturmateriale er nemt at håndtere og absorberes effektivt af kroppen over tid, så patienterne ikke behøver at bekymre sig om suturfjernelse. Suturmaterialet er også belagt med en syntetisk polymer, der giver fremragende smøreevne, hvilket gør det nemt at passere gennem væv og reducerer vævstraumer under sutureringsprocessen.

VICRYL RAPID 70 cm ufarvet 3-0 RB-1 36 stk sutur er en alsidig og omkostningseffektiv løsning til forskellige medicinske procedurer. Den er pakket i en steril pose og fås i en pakke med 36 stykker, hvilket gør den ideel til hospitaler, klinikker og andre sundhedsfaciliteter.

Hvis du leder efter et suturmateriale af høj kvalitet, der tilbyder fremragende vævsstøtte, minimalt vævstraumer og effektiv absorption, er VICRYL RAPID 70 cm ufarvet 3-0 RB-1 36 stk sutur et fremragende valg. Bestil nu og oplev den enestående kvalitet og pålidelighed af dette førsteklasses kirurgiske suturmateriale.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice