Beeovita
Albustix reagensstrimler 50 stk
Albustix reagensstrimler 50 stk

Albustix reagensstrimler 50 stk

Albustix Reagenzstreifen 50 Stk

  • 23.68 USD

Overlager
Cat. G
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
Nyre sundhed

Beskrivelse

Albustix reagensstrimler 50 stykker

Hvis du leder efter en pålidelig og præcis måde at teste for tilstedeværelsen af ​​proteiner i urinen, så er Albustix reagensstrimler svaret. Disse 50-pak strimler er praktiske, nemme at bruge og giver hurtige resultater, som du kan stole på.

Hvordan virker de?

Albustix reagensstrimler virker ved at detektere tilstedeværelsen af ​​albumin i urinen. Albumin er et protein, der kan være en tidlig indikator for nyresygdom eller skade. Ved at teste din urin regelmæssigt med Albustix reagensstrimler kan du overvåge din nyresundhed og fange potentielle problemer tidligt.

Nem at bruge

Det er enkelt at bruge Albustix reagensstrimler. Saml en prøve af din urin i en ren beholder og dyp strimlen i urinen i et par sekunder. Fjern derefter strimlen og vent på, at farveændringen sker. Farven på strimlen svarer til mængden af ​​protein i din urin.

Kvalitet, du kan stole på

Albustix reagensstrimler er lavet af Siemens, et velrenommeret og betroet mærke i den medicinske industri . Disse strimler er FDA-godkendte og er blevet grundigt testet for at sikre, at de giver nøjagtige og pålidelige resultater.

Perfekt til hjemmet eller i kliniske omgivelser

Uanset om du overvåger din egen nyresundhed, eller du er en sundhedsprofessionel på udkig efter en hurtig og bekvem måde at teste dine patienters urin for protein på, Albustix reagensstrimler er et glimrende valg. Med 50 strimler i hver pakke er de perfekte til hjemmebrug eller i travle kliniske omgivelser.

Invester i dit helbred med Albustix Reagent Strips i dag.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice