Beeovita

UltraStop antifog per med sterile Durchstf 30 ml

Ultrastop Antibeschlag pro med steril Durchstf 30 ml

  • 38.90 CHF

    Sačuvate 0 / 0%
Nedostaje
Cat. G
Dodajte još za veće popuste!

Kupite 2 i uštedite 12.39 CHF / -17%

Ne može se vratiti/ne može se zamijeniti.
Safe payments
  • Dostupnost: Nedostaje
  • Distributeri CURATIS AG
  • Kod proizvoda: 7772366
  • EAN 9003751000634

Opis

UltraStop antifog per Med sterilna bočica 30 ml

UltraStop Antifog Per Med sterilna bočica je efikasno rješenje za sprječavanje zamagljivanja vida u medicinskim ustanovama. Dizajniran je za upotrebu od strane hirurga, doktora, stomatologa i drugih zdravstvenih radnika kojima je potrebno jasno vidno polje tokom procedura. Ova sterilna bočica sadrži 30 ml rastvora protiv magle.

Formula protiv magle

Formula protiv magle koja se koristi u ovom proizvodu je veoma efikasna u sprečavanju zamagljivanja na staklenim i plastičnim površinama. Bezbedan je za upotrebu na naočarima, štitnicima za lice i drugoj medicinskoj opremi, i nije grub za kožu ili oči. Ovo rješenje je dizajnirano da bude dugotrajno, pružajući sate vida bez magle.

Sterilna bočica

UltraStop Antifog Per Med sterilna bočica dolazi u sterilnoj bočici od 30 ml, čime se osigurava da otopina ostane čista i bez bakterija. Ovo je posebno važno u medicinskim ustanovama kako bi se spriječile infekcije i druge komplikacije.

Jednostavno za korištenje

Ovo rješenje protiv magle je jednostavno za korištenje. Jednostavno nanesite malu količinu na površinu koju želite da se ne magli i koristite meku krpu da je ravnomjerno rasporedite. Rastvor se brzo suši, ne ostavljajući ostatke. Također se lako uklanja jednostavnim brisanjem vlažnom krpom.

Zaključak

UltraStop Antifog Per Med sterilna bočica 30 ml je osnovni alat za zdravstvene radnike. Njegova formula protiv magle je vrlo efikasna, a sterilna bočica osigurava da je rješenje sigurno za upotrebu u medicinskim ustanovama. Sa svojom jednostavnošću upotrebe i dugotrajnom formulom, ovo rješenje protiv magle je neophodno za svakoga ko treba da održava jasan vid tokom procedura.

Reviews (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice