Beeovita
ISIS PHARMACEUTICALS SECALIA ULTRA Fl 400 ml
ISIS PHARMACEUTICALS SECALIA ULTRA Fl 400 ml

ISIS PHARMACEUTICALS SECALIA ULTRA Fl 400 ml

ISIS PHARMA SECALIA ULTRA Fl 400 ml

  • 38.47 USD

Na zalihama
Cat. I
Dostupan 8 komada
Ne može se vratiti/ne može se zamijeniti.
Safe payments
  • Dostupnost: Na zalihama
  • Proizvodđač: PHARMAPOST AG
  • Kod proizvoda: 7767835
  • EAN 3760269770478

Opis

ISIS PHARMACEUTICALS SECALIA ULTRA boca 400ml

ISIS PHARMACEUTICALS SECALIA ULTRA bočica 400ml je vrhunski proizvod za njegu kože koji je dizajniran da pruži maksimalnu hidrataciju suvoj i osjetljivoj koži. Ovaj proizvod je posebno formuliran s esencijalnim masnim kiselinama i ceramidima koji pomažu koži da zadrži vlagu, ostavljajući je mekom, glatkom i podatnom.

Ultralagana, nemasna tekstura ISIS PHARMACEUTICALS SECALIA ULTRA bočice od 400 ml čini je idealnom za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu. Njegova formula koja se brzo upija prodire duboko u kožu, pružajući dugotrajnu hidrataciju i zaštitu od oštećenja iz okoline.

Ovaj proizvod ne sadrži parabene, mirise i druge štetne hemikalije, što ga čini sigurnim za svakodnevnu upotrebu. Njegova jedinstvena mješavina sastojaka pomaže u obnavljanju prirodne zaštitne funkcije kože, štiteći je od vanjskih agresora i sprječavajući gubitak vlage.

Njegovo pakovanje u bočici od 400 ml čini ga savršenim za svakodnevnu upotrebu, a pogodan je za sve tipove kože. ISIS PHARMACEUTICALS SECALIA ULTRA bočica 400 ml je proizvod koji morate imati za svakoga tko želi poboljšati nivo hidratacije svoje kože i postići zdravu, blistavu kožu.

Reviews (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice