Beeovita
LianGu Mushroom Mushrooms Cape Ds 60 pcs
LianGu Mushroom Mushrooms Cape Ds 60 pcs

LianGu Mushroom Mushrooms Cape Ds 60 pcs

LianGu Champignon Mushrooms Kaps Ds 60 Stk

  • 85.76 USD

    You save 0 USD / 0%
Nedostaje
Cat. H
Add More for Bigger Discounts!
Ne može se vratiti/ne može se zamijeniti.
Safe payments
  • Dostupnost: Nedostaje
  • Dobavljač REMEDE OTC AG
  • Kod proizvoda: 7743983
  • EAN 7640141890912

Opis

LianGu pečurke pečurke Cape Ds 60 kom

Prepustite se bogatim i zemljanim okusima LianGu pečurke pečurke Cape Ds 60 kom. Ove vrhunske gljive pažljivo su odabrane i ručno ubrane kako bi osigurale samo najbolju kvalitetu za vaše kulinarske potrebe. Pečurke dolaze u pakovanju od 60 komada, što ih čini savršenim za velika okupljanja ili zalihe za buduću upotrebu.

LianGu Mushroom Mushrooms Cape D su svestrani i mogu se koristiti u raznim jelima. Dodajte u supe, variva, pomfrit i umake za ukusno bogat i pikantan ukus. Mogu se koristiti i kao preljev za pizzu, dodati omletima ili poslužiti uz odrezak i drugo meso za gurmanski dodir.

Ove gljive se uzgajaju u prirodnom i održivom okruženju, bez upotrebe bilo kakvih štetnih tvari. hemikalije ili aditivi. Sadrže esencijalne vitamine i minerale, što ih čini zdravim dodatkom svakom obroku.

LianGu Mushroom Mushrooms Cape Ds 60 kom se lako pripremaju i spremne za upotrebu odmah iz pakovanja. Samo kratko isperite, narežite po želji i kuhajte po želji.

Iskusite nenadmašnu aromu i teksturu LianGu Mushroom Mushrooms Cape Ds 60 kom. Naručite svoje danas i podignite svoje obroke na viši nivo!

Reviews (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice