Beeovita
Dr Beckmann hob force Fl cleaner 250 ml
Dr Beckmann hob force Fl cleaner 250 ml

Dr Beckmann hob force Fl cleaner 250 ml

Dr Beckmann Kochfeld Kraft-Reiniger Fl 250 ml

  • 9.45 USD

    You save 0 USD / 0%
Nedostaje
Cat. Z
Add More for Bigger Discounts!
Ne može se vratiti/ne može se zamijeniti.
Safe payments
  • Dostupnost: Nedostaje
  • Dobavljač DELTA PRONATURA AG
  • Kod proizvoda: 7640145
  • EAN 4008455527116

Opis

Dr Beckmann Raised Force Fl Cleaner 250 ml

Dr Beckmann Raised Force Fl Cleaner je moćan i efikasan čistač za uklanjanje čvrstih mrlja i prljavštine sa podova. Ovaj proizvod je posebno formuliran za čišćenje i posvjetljivanje podova, ostavljajući ih osvježenim i uglađenim. Sredstvo za čišćenje se može koristiti na širokom spektru površina, uključujući pločice, vinil, linoleum i zapečaćeno drvo.

Sredstvo za čišćenje Dr Beckmann Raised Force Fl ima moćnu formulu koja prodire duboko u površinu vaših podova. , uklanja prljavštinu i mrlje. Ovo sredstvo za čišćenje je napravljeno sa formulom na bazi kiseonika koja je otporna na prljavštinu, ali nežna za podove. Također je pH neutralan, što znači da neće oštetiti ili otupiti površinu vaših podova.

Jedna od ključnih prednosti Dr Beckmann Raised Force Fl Cleaner je da se može koristiti i na mokrim podovima. i suvi podovi. To znači da ga možete koristiti kao redovno sredstvo za čišćenje za održavanje čistoće vaših podova ili ga možete koristiti kao tretman na mrlja za uklanjanje tvrdokornih mrlja. Sredstvo za čišćenje je takođe jednostavno za upotrebu – jednostavno ga razblažite u vodi prema uputstvima i obrišite ili obrišite podove.

Ako tražite moćno i efikasno sredstvo za čišćenje podova, potražite ga. ne dalje od Dr Beckmann Raised Force Fl Cleaner. Sa svojom formulom za dubinsko čišćenje i raznovrsnom upotrebom, zasigurno će vaši podovi izgledati i osjećati se čistim i osvježenim.

Reviews (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice