Beeovita

BioSkin Handgelenkbandage XL / XXL with thumb inclusion left

BioSkin Handgelenkbandage XL/XXL mit Daumeneinschluss links

  • 150.58 USD

    Sačuvate 0 / 0%
Nedostaje
Cat. G
Dodajte još za veće popuste!

Kupite 2 i uštedite 38.37 USD / -14%

Ne može se vratiti/ne može se zamijeniti.
Safe payments

Opis

BioSkin zavoj za zapešće XL / XXL sa uključivanjem palca na lijevoj strani

BioSkin zavoj za zapešće XL / XXL sa uključivanjem palca s lijeve strane je posebno dizajniran dodatak koji pomaže u podršci zglobu, a istovremeno pruža udobnost. Ovaj zavoj za zapešće napravljen je od visokokvalitetnih materijala koji ne samo da pružaju potporu, već pružaju i prozračnost, udobnost i izdržljivost.

BioSkin zavoj za zapešće XL / XXL s uključenim palcem lijevo dolazi u veličini XL / XXL koja je savršena za one s većim zglobovima. Odlikuje ga dizajn uključivanja palca koji pomaže da vaša šaka ostane u prirodnom položaju kako bi poduprla zglob. Zavoj za zglob je svestran i može se koristiti za razne aktivnosti kao što su sport, fitnes, radni i svakodnevni zadaci.

BioSkin zavoj za zapešće XL / XXL s uključenim palcem lijevo je jednostavan za nošenje, a njegov otvoreni dizajn olakšava prilagođavanje vašim željama. Zavoj je pričvršćen oko vašeg ručnog zgloba pomoću kuke i omče, tako da ostaje na mjestu, omogućavajući vam da se krećete svojim aktivnostima bez straha da će se olabaviti.

BioSkin zavoj za zapešće XL / XXL sa uključivanjem palca s lijeve strane dizajniran je da pruži kompresiju i podršku zglobu, istovremeno omogućavajući fleksibilnost i mobilnost. Njegovi materijali su 100% bez lateksa, što ga čini opcijom prilagođenom koži za one sa osjetljivom kožom ili alergijama. Takođe upija vlagu, tako da vaš zglob ostaje suv čak i tokom aktivnosti visokog intenziteta.

Bilo da se oporavljate od ozljede ili vam je potrebna dodatna podrška za zapešće, BioSkin zavoj za zapešće XL / XXL s lijevim uključivanjem palca je odličan izbor. To je pouzdan, udoban i izdržljiv zavoj za zglob koji vam može pomoći da se s lakoćom vratite svakodnevnoj rutini.

Reviews (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice