Beeovita
La Roche Posay Anthelios Creme SPF50 Ultra + Tb 50 ml
La Roche Posay Anthelios Creme SPF50 Ultra + Tb 50 ml

La Roche Posay Anthelios Creme SPF50 Ultra + Tb 50 ml

La Roche Posay Anthelios Creme Ultra LSF50+ Tb 50 ml

  • 55.82 USD

Nedostaje
Cat. F
Ne može se vratiti/ne može se zamijeniti.
Safe payments
  • Dostupnost: Nedostaje
  • Proizvodđač: LOREAL SUISSE SA
  • Kod proizvoda: 7238822
  • EAN 3337875588560

Opis

La Roche Posay Anthelios krema SPF50 Ultra + Tb 50ml

La Roche Posay Anthelios krema SPF50 Ultra + Tb 50ml je krema za lice visoke zaštite koja pruža UVA/UVB zaštitu širokog spektra. Ovaj proizvod je dizajniran za osobe s osjetljivom kožom ili kožom sklonom alergijama kojima je potrebna dodatna zaštita od oštećenja od sunca.

Ova krema nije masna, nekomedogena i lako se nanosi na kožu. Pruža dugotrajnu, vodootpornu formulu koja pomaže u sprječavanju opekotina od sunca, starenja kože i oštećenja kože od UV zraka. Obogaćena termalnom vodom La Roche Posay, ova krema će također umiriti i umiriti kožu.

La Roche Posay Anthelios krema SPF50 Ultra + Tb 50ml je pogodna za sve tipove kože i može se koristiti na licu i tijelu. Sadrži Mexoryl SX i XL filtere koji rade zajedno kako bi pružili maksimalnu zaštitu od UV zraka. Ovaj proizvod također ne sadrži parabene, nema mirisa i hipoalergen je.

Ova krema za sunčanje je jednostavna za nošenje i može se koristiti svakodnevno kao dio vaše redovne rutine njege kože. Nanesite na kožu 15 minuta prije izlaganja suncu i ponovo nanesite svaka dva sata.

Zaštitite svoju kožu od oštećenja od sunca uz La Roche Posay Anthelios kremu SPF50 Ultra + Tb 50ml.

Reviews (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice