Beeovita
Sahag Medi-7 medicator 7 days off French
Sahag Medi-7 medicator 7 days off French

Sahag Medi-7 medicator 7 days off French

SAHAG Medi-7 Medikamentendosierer 7 Tage blau F

  • 47.93 USD

    Sačuvate 0 / 0%
Na zalihama
Cat. G
Dostupan 1 komada
Dodajte još za veće popuste!

Kupite 2 i uštedite 15.26 USD / -17%

Ne može se vratiti/ne može se zamijeniti.
Safe payments
  • Dostupnost: Na zalihama
  • Distributeri SAHAG AG
  • Proizvodđač: Sahag
  • Kod proizvoda: 6573458
  • EAN 4250629322366
Količina u paketu. 1

Opis

SAHAG Medi-7 Medikamentendosierer 7 Tage blau F

SAHAG Medi-7 Medikamentendosierer je odlično rješenje za pojedince kojima su potrebni lijekovi po rasporedu. Dozator ima kapacitet od 7 dana, sa 4 otvora dnevno, i dizajniran je s namjerom da vam pomogne da izbjegnete propuštene doze lijeka. Dozator za lijekove ima poklopac koji je sigurno zaključan kako bi se spriječilo da bilo koji lijek prolije van.

Kompaktan dizajn dispenzera omogućava korisnicima da ga lako nose sa sobom dok putuju i u pokretu. Dozator ima jasne, atraktivno označene pregrade za svaki dan u sedmici kako bi se osiguralo da se ispravni lijek uzima u pravo vrijeme. Svaki odeljak se lako otvara pritiskom na dugme bez napora. Uz to, poklopac dozatora je proziran, pružajući jasan pregled lijekova i doza koje su već uzete tokom sedmice.

Pacijenti koji se oslanjaju na lijekove kako bi održali svoje zdravlje i dobrobit će smatrati da je Sahag Medi-7 Medikamentendosierer neprocjenjiv. Odjeljci koji su jednostavni za korištenje i označeni bojama olakšavaju upravljanje rutinom uzimanja lijekova. Odjeljci se također lako uklanjaju i pune željenim lijekovima. Uređaj je napravljen da izdrži svakodnevnu upotrebu, a njegova izdržljivost osigurava da će vam dobro služiti godinama koje dolaze.

Sa plavom 'F' varijantom Sahag Medi-7 Medikamentendosierer, korisnici mogu biti sigurni da je njihov lijek siguran i da neće propustiti nijednu dozu. Uređaj je upravo ono što vam je potrebno za efikasno upravljanje lijekovima. Naručite svoj danas da biste olakšali rutinu uzimanja lijekova!

Reviews (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice