Beeovita
Louis Widmer Corps Emulsion Corps Non Parfumé 200 ml
Louis Widmer Corps Emulsion Corps Non Parfumé 200 ml

Louis Widmer Corps Emulsion Corps Non Parfumé 200 ml

Louis Widmer Corps Emulsion Corps Non Parfumé 200 ml

  • 47.86 USD

Nedostaje
Cat. I
Ne može se vratiti/ne može se zamijeniti.
Safe payments
  • Dostupnost: Nedostaje
  • Proizvodđač: LOUIS WIDMER AG
  • Kod proizvoda: 5330788
  • EAN 7611480001567

Opis

Louis Widmer Emulsion Corps Corps Non Parfumé 200 ml

The Louis Widmer Emulsion Corps Corps Non Parfumé je hidratantni losion za tijelo koji vam pruža nahranjenu, podatnu, meku i dobro zaštićenu kožu. Ova bočica od 200 ml je specijalno formulisana za osobe sa osetljivom, suvom i iritiranom kožom, jer je bez parfema i ne sadrži nikakve veštačke konzervanse.

Sa svojom glatkom i kremastom teksturom, Emulsion Corps Corps Non Parfumé se lako upija u kožu, pružajući dugotrajnu hidrataciju bez ostavljanja osjećaja ljepljivosti ili masnoće. Ključni sastojci poput uree, glicerina i pantenola djeluju zajedno kako bi umirili i umirili kožu, poboljšali elastičnost kože i obnovili prirodnu ravnotežu vlažnosti kože.

Ovaj losion za tijelo je savršen za svakodnevnu upotrebu i pogodan za sve tipove kože, jer efikasno sprječava isušivanje kože i osigurava da vaša koža ostane meka i gipka. Također, neiritirajuća i nemasna formula ovog losiona za tijelo čini ga idealnim izborom za nanošenje nakon tuširanja ili kupanja.

Louis Widmer Emulsion Corps Corps Non Parfumé 200 ml je dermatološki testiran i mogu ga bezbedno koristiti osobe sa osetljivom kožom, jer ne izaziva nikakve alergijske reakcije ili iritaciju.

Sve u svemu, ako tražite nježan, neparfimisan, nemasni i efikasan losion za tijelo koji pruža dugotrajnu hidrataciju i održava vašu kožu zdravom, onda je Louis Widmer Emulsion Corps Corps Non Parfumé odličan izbor za tebe.

Reviews (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice