Beeovita

Dettol No-Touch Starter Set silver Aloe Vera 250 мл

Dettol No-Touch Starter-Set silber Aloe Vera 250 ml

  • 39.30 USD

    You save 0 USD / 0%
Изчерпана наличност
Cat. I
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 12.51 USD / -17%

Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Доставчик RECKITT BENCKISER AG
  • Код на продукта: 7771651
  • EAN 4002448101710
Количество в пакет. 1

Описание

Dettol No-Touch Starter Set Silver Aloe Vera 250 ml

Поддържайте ръцете си чисти и хигиенични с Dettol No-Touch Starter Set Silver Aloe Vera 250 ml. Комплектът включва безконтактен дозатор и пълнител за ръчно пране. Дозаторът има елегантен сребрист дизайн, който ще допълни всеки декор на баня или кухня.

Дозаторът без докосване автоматично усеща ръцете ви и разпределя идеалното количество измиване на ръцете, така че не е нужно да докосвате нищо . Тази функция помага да се предотврати разпространението на микроби и бактерии, които могат да останат върху дозаторите за сапун.

Формулиран с алое вера, този препарат за измиване на ръцете осигурява нежно измиване, което оставя ръцете ви меки и овлажнени. Алое вера има противовъзпалителни свойства, които помагат за успокояване и заздравяване на сухата и раздразнена кожа.

Стартовият комплект Dettol No-Touch Silver Aloe Vera 250 ml е лесен за употреба и удобен за заети домакинства. Прави миенето на ръцете лесно и е идеално за тези, които искат бърз и ефикасен начин да поддържат ръцете си чисти и здрави.

Бутилката за миене на ръце за многократно пълнене също е екологична, като намалява необходимостта от пластмасови бутилки за еднократна употреба.

Вземете своя Dettol No-Touch Starter Set Silver Aloe Vera 250 ml днес и се насладете на чисти и хигиенични ръце, без да се налага да докосвате дозаторите за сапун.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice