Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S shorted foot with Sensi Nova silicon lace soft cream 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S kurz geschlossener Fuss mit Sensinova

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Изчерпана наличност
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Доставчик SIGVARIS AG
  • Код на продукта: 7764646
  • EAN 7613378043635

Описание

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S Shorted Foot with Sensi Nova Silicon Lace Soft Cream 1 Pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S Shorted Foot with Sensi Nova Silicon Lace Soft Cream 1 Pair е отличен продукт, който осигурява поддръжка, комфорт и стил. Тези чорапи са предназначени да пасват и поддържат стъпалото и глезена, като същевременно гарантират, че краката остават здрави и без болка и дискомфорт.

Продуктът има силиконова връзка Sensi Nova, която е мека и удобна за кожата. Силиконовата дантела държи чорапа на място и гарантира, че няма да се изплъзне през деня. Тази функция е много полезна за хора, които трябва да стоят или ходят продължително време.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S Shorted Foot with Sensi Nova Silicon Lace Soft Cream 1 Pair използва техника на кръгово плетене, която гарантира издръжливостта и ефикасността на продукта. Техниката на кръгло плетене гарантира, че продуктът може да издържи на износване и ежедневна употреба, без да губи своята здравина и компресия.

Продуктът също така разполага с ниво на компресия KKL1, което е подходящо за хора, които имат леки до умерени разширени вени, подуване на краката и лек оток. Компресията, осигурена от чорапите, също помага за подобряване на кръвния поток и намаляване на риска от образуване на кръвни съсиреци.

Този чифт чорапи Sigvaris се предлага в мек кремав цвят, който е модерен и лесен за съчетаване с всяко облекло. Тези чорапи също са лесни за носене и сваляне, което ги прави отличен избор за хора, които имат проблеми с мобилността.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S Shorted Foot with Sensi Nova Silicon Lace Soft Cream 1 Pair е изработен от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност, ефикасност и комфорт на продукта. Когато купувате този чифт чорапи, можете да сте сигурни, че инвестирате в продукт, който ще ви осигури необходимата опора и комфорт, за да поддържате краката си здрави и без болка.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice