Beeovita

Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 S + long open foot smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 S+ lang offener Fuss smoky bl

  • 221.42 USD

    You save 0 USD / 0%
Изчерпана наличност
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Доставчик SIGVARIS AG
  • Код на продукта: 7764069
  • EAN 7613378039805

Описание

Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 S + дълго отворено стъпало опушено синьо 1 двойка

Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 S + long open foot smoky blue 1 Couple е специално проектиран да осигури комфорт и подкрепа на бременни жени. Тези чорапи за бременни са изработени от висококачествени материали и са в разкошен опушено син цвят.

Чорапите са изработени с усъвършенствана технология за плетене, която осигурява перфектно разпределение на компресията за максимална опора. Те също така са предназначени да подобрят кръвообращението, да намалят отока и да предотвратят разширени вени. Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 S + long open foot smoky blue 1 Couple е подходящ за жени с леки до умерени венозни нарушения и може да се носи и след бременност, за да подпомогне процеса на възстановяване.

С мека и удобна кройка, Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 S + дълго отворено стъпало опушено синьо 1 Couple лесно ще се превърне в основна част от гардероба на всяка бременна жена. Предлагат се в опаковка от две и имат отворен дизайн на крака, който позволява дишане и лесна проверка на крака.

Не позволявайте разширените вени и отоците да пречат на бременността ви. Инвестирайте в Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 S + дълго отворено стъпало опушено синьо 1 Couple днес и изпитайте несравним комфорт и подкрепа.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice