Beeovita

Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 XS normally open foot Savanna 1 pair

Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 XS normal offener Fuss savanna

  • 201.09 USD

    You save 0 USD / 0%
Изчерпана наличност
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Доставчик SIGVARIS AG
  • Код на продукта: 7763526
  • EAN 7611711670098

Описание

Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 XS Normally Open Foot Savanna 1 Pair

Представяме ви Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 XS Normally Open Foot Savanna 1 Pair – най-добрите компресионни чорапи за бременни жени. Тези чорапи осигуряват нежна и ефективна подкрепа на краката и стъпалата по време на бременност. Изработени от висококачествени материали, те са проектирани да пасват на уникалната форма на тялото на бременната жена, осигурявайки комфорт и подкрепа през целия ден.

Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 XS Normally Open Foot Savanna 1 Pair е изработени от смес от материали, които са меки, удобни и дишащи, което ги прави идеални за носене през целия ден. Чорапите са проектирани с технология за градуирана компресия, която помага за насърчаване на притока на кръв и предотвратява подуването, често срещан проблем по време на бременност.

Чорапите имат дизайн с отворени пръсти, което ви позволява да ги носите с любимите си обувки. Предлагат се в цвят савана и се предлагат по чифт за удобство.

Независимо дали сте на крака през целия ден или седите на бюрото, Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 XS Normally Open Foot Savanna 1 Pair ще ви помогне да поддържате краката си удобни и здрави. Те са лесни за поддръжка и могат да се перат в пералня и да се сушат в сушилня на ниска температура.

Изпитайте следващото ниво на комфорт и подкрепа по време на бременност със Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 XS Normally Open Foot Savanna 1 Pair. Опитайте ги днес и почувствайте разликата!

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice