Beeovita

Sigvaris MAGIC A-T KKL1 XL normally open foot pure violet 1 pair

Sigvaris MAGIC A-T KKL1 XL normal offener Fuss pure violet 1 Paa

  • 213.17 USD

    You save 0 USD / 0%
Изчерпана наличност
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Доставчик SIGVARIS AG
  • Код на продукта: 7763779
  • EAN 7613378042515

Описание

Sigvaris MAGIC A-T KKL1 XL Нормално отворено стъпало Pure Violet 1 Pair

Sigvaris MAGIC A-T KKL1 XL Нормално отворено стъпало Pure Violet 1 Pair е специално проектирано за тези, които изпитват леко до умерено подуване и умора в краката си. Осигурява изключителен комфорт и подкрепа на краката ви, осигурявайки подобрена производителност през целия ден.

Чорапите са изработени с помощта на най-новите технологии и висококачествени материали, които ги правят удобни и издръжливи. Дизайнът е внимателно изработен, за да гарантира лесна употреба и плътно прилягане, гарантирайки, че те остават на място през целия ден. Чистият виолетов цвят на чорапа е стилен и ексклузивен, с фина нотка на елегантност и изтънченост.

Чорапите Sigvaris MAGIC A-T KKL1 XL Normally Open Foot Pure Violet са снабдени с нормално отворен крак, което ви позволява да носите ги с предпочитаните от вас обувки. Не е нужно да се притеснявате, че краката ви ще се притиснат, когато избирате обувки, които да носите с компресионните чорапи.

Чорапите са подходящи както за мъже, така и за жени, с налична таблица с размери, за да сте сигурни, че получавате перфектна форма. Размерът XL е идеален за хора, които се нуждаят от допълнително пространство или са с голям размер. Те осигуряват медицинска компресия, като гарантират, че притока на кръв в краката ви подобрява и намалява подуването и умората, които изпитвате след дълги часове на изправено или седнало положение.

Sigvaris MAGIC A-T KKL1 XL Normally Open Foot Pure Violet 1 Чифтът е идеален за всеки, който търси стилен компресионен чорап, който предлага поддръжка, комфорт и подобрена производителност. Подходящо е за хора, които изпитват леко до умерено подуване или умора, което го прави идеално допълнение към вашия гардероб.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice