Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G L + KKL1 long closed base with Quadrinova nubs adhesive border caramel pair 1

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 L+ lang geschlossener Fuss mit Quadrinov

  • 202.65 USD

    You save 0 USD / 0%
Изчерпана наличност
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.11 USD / -2%

Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Доставчик SIGVARIS AG
  • Код на продукта: 7763007
  • EAN 7611711355926

Описание

Sigvaris MAGIC A-G L + KKL1 Дълга затворена основа с Quadrinova Nubs Адхезивна граница карамел Pair 1

Sigvaris MAGIC A-G L + KKL1 Дълга затворена основа с Quadrinova Nubs Adhesive Border Caramel Pair 1 е идеалното решение за всеки, който се нуждае от удобни и висококачествени компресионни чорапи. Тези чорапи са предназначени да намалят подуването, да увеличат кръвообращението и да намалят риска от ДВТ (дълбока венозна тромбоза) в краката.

Този продукт има дизайн със затворени пръсти и е подходящ за тези, които изискват по-високо ниво на компресия. Предлага се в цвят карамел, което го прави дискретен и стилен вариант, който може да се носи с всяко облекло.

Залепващата рамка Quadrinova nubs гарантира, че тези чорапи ще останат на място през целия ден, без плъзгане или натрупване на гроздове. Това означава, че можете да ги носите удобно и с увереност, знаейки, че те ще осигурят надеждна опора и компресия, когато имате най-голяма нужда.

Тези чорапи са направени от висококачествена синтетична смес, която е проектирана да дишаща и удобна. Те са лесни за почистване и поддръжка, с дълготрайна издръжливост, което ги прави чудесна инвестиция за всеки, който се нуждае от компресионни чорапи.

Като цяло, Sigvaris MAGIC A-G L + KKL1 дълга затворена основа с Quadrinova Nubs Adhesive Border Caramel Pair 1 е отличен избор за всеки, който се нуждае от удобни и надеждни компресионни чорапи. Със своята висококачествена конструкция и иновативни дизайнерски характеристики, те със сигурност ще ви осигурят опората и компресията, от които се нуждаете, за да сте удобни и здрави всеки ден.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice