Beeovita

Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 XS + normally closed foot gray pair 1

Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 XS+ normal geschlossener Fuss

  • 201.09 USD

    You save 0 USD / 0%
Изчерпана наличност
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Доставчик SIGVARIS AG
  • Код на продукта: 7763372
  • EAN 7611711361101

Описание

Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 XS + Нормално затворено краче Сиво Чифт 1

Очакването на дете е невероятно пътуване, което изисква цялата подкрепа и комфорт, които можете да получите. Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 XS + Normally Closed Foot Grey Pair 1 са проектирани да осигурят несравним комфорт и подкрепа на бъдещите майки. Тези чорапи са изработени от висококачествени материали, които осигуряват перфектно прилягане, превъзходна компресия и отлична дишаемост.

С ниво на компресия KKL1 (12-15 mmHg), тези чорапи са идеални за майки, изпитващи лек дискомфорт, подуване и умора в краката и стъпалата. Чорапите за бременни Sigvaris MAGIC A-T са с дизайн с отворени пръсти, който осигурява максимална вентилация и позволява лесна проверка на кръвообращението.

Благодарение на функцията за нормално затворено стъпало, Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 XS + Normally Closed Foot Grey Pair 1 осигурява отлична опора за свода на стъпалото и спомага за намаляване на умората на краката. Чорапите разполагат и с регулируем колан, който осигурява перфектно прилягане през целия период на бременност.

Вълшебните чорапи за бременни A-T са изработени от тъкана смес от полиамид и спандекс, която гарантира издръжливост, както и отлична еластичност. Материята също е гладка и мека на допир, осигуряваща максимален комфорт през целия ден.

Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 XS + Normally Closed Foot Grey Pair 1 са отлична инвестиция за бъдещи майки, които търсят максимален комфорт и подкрепа. Чорапите се обуват и събуват лесно, а отличната им дишаемост гарантира комфорт през целия ден. Поръчайте своя чифт днес!

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice