Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXL shorted foot with nubs Quadrinova adhesive border brown 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXL kurz geschlossener Fuss mit Quadrino

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Изчерпана наличност
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Доставчик SIGVARIS AG
  • Код на продукта: 7763107
  • EAN

Описание

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXL Shorted Foot with Nubs Quadrinova Adhesive Border Brown 1 Pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXL Shorted Foot with Nubs Quadrinova Adhesive Border Brown 1 Pair е компресионен чорап, предназначен за хора, които изпитват дискомфорт, подуване или други проблеми с кръвообращението в краката или краката. Тези чорапи разполагат със залепваща граница quadrinova, която осигурява сигурно прилягане, предотвратявайки изплъзване или натрупване през целия ден.

Чорапите са изработени от висококачествени материали, които са удобни за носене и осигуряват опора на краката и стъпалата. Ходилото е скъсено, за да пасне на хора с изключително големи крака, осигурявайки по-добро прилягане и предотвратявайки неудобната материя, която се натрупва в края на пръстите. Издатъците в долната част на крака осигуряват допълнително сцепление, което може да бъде особено полезно за хора, които са на крака за продължителни периоди от време.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXL Shorted Foot with Nubs Quadrinova Adhesive Border Brown 1 Pair осигурява средно ниво на компресия, което може да помогне за намаляване на отока и цялостния дискомфорт, причинен от проблеми с кръвообращението. Компресията също помага за подобряване на притока на кръв, което може да насърчи по-добро цялостно здраве и благополучие.

Като цяло Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXL Shorted Foot with Nubs Quadrinova Adhesive Border Brown 1 Pair е висококачествен компресионен чорап, предназначен да осигури на хората необходимата подкрепа за облекчаване на дискомфорта и подобряване на кръвообращението. Ако търсите удобен и ефективен компресионен чорап за ежедневна употреба, този продукт определено си заслужава да обмислите.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice