Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS normally closed base with Quadrinova nubs adhesive border brown pair 1

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS normal geschlossener Fuss mit Quadri

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Изчерпана наличност
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Доставчик SIGVARIS AG
  • Код на продукта: 7763105
  • EAN

Описание

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS Нормално затворена основа с Quadrinova Nubs Adhesive Border Brown Pair 1

Получете максимален комфорт и подкрепа от Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS нормално затворена основа с Quadrinova Nubs Adhesive Border Brown pair Този продукт е проектиран да предложи превъзходна компресионна терапия за хора с венозни язви на краката или други състояния, свързани с вени.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS Normally Closed Base разполага с Quadrinova Nubs Adhesive Border Brown pair 1 технология, която помага да се държи сигурно на място, дори по време на продължителни периоди на употреба. Залепващата граница е нежна към кожата и няма да причини дразнене или дискомфорт.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS Normally Closed Base with Quadrinova Nubs Adhesive Border Brown pair 1 е направен от висококачествени материали, които са дишащи и влагоотвеждащи. Това помага да поддържате кожата си суха и комфортна дори в горещите дни. И тъй като е антимикробен, този продукт помага за предотвратяване на растежа на бактерии и гъбички.

Този продукт е подходящ както за мъже, така и за жени и се предлага в различни размери, за да се гарантира перфектно прилягане. Независимо дали се възстановявате от операция, имате заболяване, свързано с вени, или просто се нуждаете от допълнителна опора за краката си, Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS нормално затворена основа с Quadrinova Nubs Adhesive Border Brown pair 1 е идеалният продукт за вас.

Поръчайте своя днес и изпитайте превъзходния комфорт и поддръжка, които само Sigvaris може да осигури.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice