Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G S + KKL1 normally closed base with Quadrinova nubs adhesive border brown pair 1

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S+ normal geschlossener Fuss mit Quadrin

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Изчерпана наличност
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Доставчик SIGVARIS AG
  • Код на продукта: 7762952
  • EAN

Описание

Sigvaris MAGIC A-G S + KKL1 Normally Closed Base with Quadrinova Nubs Adhesive Border Brown Pair 1

Търсите висококачествен компресионен чорап, който осигурява комфорт и подкрепа? Не търсете повече от Sigvaris MAGIC A-G S + KKL1 Normally Closed Base with Quadrinova Nubs Adhesive Border Brown Pair 1.

Този компресионен чорап е предназначен да осигури нежна опора на краката, като подобрява циркулацията и намалява подуването. Компресионният чорап MAGIC A-G S + KKL1 е изработен от висококачествени материали, които са едновременно дишащи и издръжливи, осигурявайки дълготраен комфорт и поддръжка.

Нормално затворената основа със залепваща граница Quadrinova Nubs подобрява комфорта и прилягане на чорапа. Издатините Quadrinova в залепващата граница помагат да се запази чорапа на място през целия ден, предотвратявайки изплъзването му или натрупването му.

Тези компресионни чорапи са идеални за хора, които прекарват много време на краката си или които страдат от състояния като разширени вени, оток и лимфедем. С кафявия си цвят те са фини и лесни за съчетаване с всяко облекло.

Не позволявайте на дискомфорта и подуването да ви спират. Инвестирайте в Sigvaris MAGIC A-G S + KKL1 Normally Closed Base with Quadrinova Nubs Adhesive Border Brown Pair 1 и изпитайте комфорта и подкрепата, от които се нуждаете.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice