Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 normally open base with Quadrinova nubs adhesive border brown pair 1

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M normal offener Fuss mit Quadrinova Nop

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Изчерпана наличност
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Доставчик SIGVARIS AG
  • Код на продукта: 7762871
  • EAN

Описание

Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 нормално отворена основа с Quadrinova nubs адхезивна рамка кафяв чифт 1

Sigvaris Magic A-G M KKL1 нормално отворена основа с Quadrinova nubs залепваща граница кафяв чифт 1 е отличен компресионен чорап, използван за различни медицински цели. Предлага се с мек, но издръжлив материал, който осигурява комфорт, докато подсилената област на пръстите осигурява по-добра издръжливост. Дизайнът на отворената основа и залепващата граница улесняват лесното носене.

В чорапа е интегрирана технологията Quadrinova nubs, която спомага за дискретния масаж на кожата и стимулира притока на кръв. Кафявият цвят за чифт 1 е идеален за ежедневна употреба и чифтът се предлага в малки, средни и големи размери, за да осигури подходящо прилягане за всички.

Със степен на компресия KKL1, този продукт е подходящ за хора с умерени разширени вени, подуване и осигурява отлично облекчение при умора и болки в краката. Чорапите също могат да се перат в пералня, което ги прави лесни за почистване и поддръжка.

Sigvaris Magic A-G M KKL1 нормално отворена основа с Quadrinova nubs adhesive border brown pair 1 е надежден избор за всеки, който търси издръжлив и удобен компресионен чорап, който предлага отлични терапевтични ползи.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice