Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS long open base with Quadrinova nubs adhesive border brown pair 1

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS lang offener Fuss mit Quadrinova Nopp

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Изчерпана наличност
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Доставчик SIGVARIS AG
  • Код на продукта: 7762866
  • EAN

Описание

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS Дълга отворена основа с Quadrinova Nubs Adhesive Border Brown Pair 1

Търсите удобен и издръжлив компресионен чорап, който предлага страхотна опора за краката ви? Не търсете повече от Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS Long Open Base with Quadrinova Nubs Adhesive Border Brown Pair 1.

Тези чорапи са предназначени да осигурят нежна, но ефективна компресия на краката ви, като помагат за подобряване на притока на кръв и намаляване на отока. Дизайнът с отворени пръсти ги прави идеални за по-топло време или за тези, които предпочитат да носят сандали или други обувки с отворени пръсти.

Залепващата рамка Quadrinova Nubs гарантира, че тези чорапи остават сигурно на място, дори при продължително носене или активна употреба. Този бордюр също е направен от мек и удобен материал, който няма да предизвика дразнене или триене.

Тези чорапи се предлагат в стилен кафяв цвят, който лесно се комбинира с различни тоалети. Плюс това, с чифт чорапи, включени във всеки пакет, можете да се насладите на всички предимства на тази компресионна технология и за двата крака.

Не се задоволявайте с неудобни или лошо прилягащи компресионни чорапи. Изберете Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS Long Open Base with Quadrinova Nubs Adhesive Border Brown Pair 1 за оптимален комфорт, поддръжка и стил.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice