Beeovita
Nutramino Nutra-Go Protein Vanilla Wafer 39 g
Nutramino Nutra-Go Protein Vanilla Wafer 39 g

Nutramino Nutra-Go Protein Vanilla Wafer 39 g

NUTRAMINO Nutra-Go Protein Wafer Vanilla 39 g

  • 7.32 USD

Изчерпана наличност
Cat. H
Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Производител: SWISS TOP SERVICES SA
  • Код на продукта: 7561753
  • EAN 5707577123549

Описание

Nutramino Nutra-Go Protein Vanilla Wafers 39g

Ако имате нужда от бърз прием на протеин в движение, Nutramino Nutra-Go Protein Vanilla Wafers са перфектният избор. Всяка опаковка съдържа две хрупкави ванилови вафли, пълни с кремообразен ванилов протеинов пълнеж, осигуряващ ви вкусна и питателна закуска, която е идеална за всяко време на деня.

Произведени с висококачествен суроватъчен протеин изолат и без изкуствени оцветители и аромати, Nutramino Nutra-Go Protein Vanilla Wafers са безпроблемен начин да подхранвате деня си. С 10 грама протеин на порция, тези вафли са чудесен начин да подкрепите вашите фитнес цели и да ви помогнат да останете в крак с диетата си.

Nutramino Nutra-Go Protein Vanilla Wafers са лесни за носене със себе си, където и да отидете, независимо дали имате нужда от бърза закуска в офиса или на път за фитнеса. Те също са чудесни за възстановяване след тренировка, като ви помагат да презаредите и възстановите мускулите си след тежка сесия във фитнеса.

Така че, ако искате да добавите малко протеин към вашата диета по вкусен и удобен начин, опитайте Nutramino Nutra-Go Protein Vanilla Wafers. Със страхотния си вкус и висококачествено съдържание на протеин, те със сигурност ще се превърнат в новата ви любима закуска.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice