Beeovita
Nutramino Nutra-Go Protein Vanilla wafer 12 x 39 g
Nutramino Nutra-Go Protein Vanilla wafer 12 x 39 g

Nutramino Nutra-Go Protein Vanilla wafer 12 x 39 g

NUTRAMINO Nutra-Go Protein Wafer Vanilla 12 x 39 g

  • 55.45 USD

    You save 0 USD / 0%
Изчерпана наличност
Cat. H
Add More for Bigger Discounts!
Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Доставчик SWISS TOP SERVICES SA
  • Код на продукта: 7561629
  • EAN 5707577123556

Описание

Nutramino Nutra-Go Protein Vanilla Wafer 12 x 39 g

Търсите вкусен и удобен начин да си набавите протеин? Не търсете повече от Nutramino Nutra-Go Protein Vanilla Wafers. Тези вкусни вафли са идеални за всеки, който иска бърз и удобен източник на протеин, когато е в движение.

Всяка вафла съдържа цели 12 грама висококачествен протеин, което ги прави чудесен вариант за всеки, който иска да изгради или поддържа мускулна маса. Протеинът в тези вафли идва от смес от суроватъчен протеин изолат и млечен протеин концентрат, които се усвояват лесно от тялото и са богати на незаменими аминокиселини.

Но Nutramino Nutra-Go Protein Vanilla Wafers не са просто чудесен източник на протеин – те са и вкусни! Вкусът на ванилия е сладък и удовлетворяващ, а хрупкавите вафли осигуряват задоволителна хрупкавост, която ще ви накара да се връщате за още.

Най-хубавото е, че тези вафли се предлагат в удобни индивидуални опаковки, което ги прави идеални за хвърляне в чантата ви за фитнес или за носене със себе си в движение. Независимо дали търсите лека закуска след тренировка или следобедна храна, Nutramino Nutra-Go Protein Vanilla Wafers са чудесен избор.

Защо да чакаме? Опитайте Nutramino Nutra-Go Protein Vanilla Wafers днес и изпитайте вкусния вкус и удобното хранене за себе си!

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice