Beeovita
Vichy Neovadiol Magistral Elixir Disp 30 ml
Vichy Neovadiol Magistral Elixir Disp 30 ml

Vichy Neovadiol Magistral Elixir Disp 30 ml

Vichy Neovadiol Magistral Elixir Disp 30 ml

  • 95.51 USD

    You save 0 USD / 0%
Изчерпана наличност
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Доставчик LOREAL SUISSE SA
  • Код на продукта: 7460437
  • EAN 3337875604802

Описание

Vichy Neovadiol Magistral Elixir Disp 30 ml

Изпитайте най-доброто лечение против стареене с Vichy Neovadiol Magistral Elixir Disp 30 ml. Този изключителен еликсир е специално създаден да се бори с признаците на стареене, оставяйки кожата ви да изглежда и да се чувства ревитализирана, възстановена и млада.

Формулиран с мощна смес от етерични масла, богати на омега, този еликсир ще подхрани интензивно кожата ви, повишавайки нейните естествени защитни сили и възстановявайки нейната еластичност. Това луксозно лечение работи за подобряване на текстурата и тонуса на вашата кожа, като намалява появата на фини линии и бръчки. Освен това спомага за укрепване на кожната бариера, като предпазва от външни агресори и намалява ефектите от стареенето.

Neovadiol Magistral Elixir Disp 30ml е предназначен за жени с кожни промени след менопауза. Това е интензивно лечение, което може да се използва самостоятелно или в комбинация с обичайната ви рутинна грижа за кожата. Неговата лека и немазна формула го прави идеален за всички типове кожа, включително чувствителна.

При редовна употреба ще забележите значително подобрение в цялостния вид на кожата си. Тя ще бъде по-сияйна, плътна и стегната, с младежки блясък, който ще ви накара да се чувствате уверени и красиви.

Защо да чакаме? Поглезете се с Vichy Neovadiol Magistral Elixir Disp 30 ml днес и започнете да се наслаждавате на предимствата на младата, сияйна кожа!

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice