Beeovita
3M Nexcare дисплей детски павета Happy Kids Monsters 12 бр
3M Nexcare дисплей детски павета Happy Kids Monsters 12 бр

3M Nexcare дисплей детски павета Happy Kids Monsters 12 бр

3M Nexcare Display Kinderpflaster Happy Kids Monsters 12 Stück

  • 76.71 USD

    You save 0 USD / 0%
Изчерпана наличност
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 21.34 USD / -15%

Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Доставчик 3M SCHWEIZ GMBH
  • Код на продукта: 7344808
  • EAN 5902658105609
Количество в пакет. 1
деца Дисплей

Описание

Представяме ви 3M Nexcare Display Children Paving Happy Kids Monsters

Това е комплект от 12 детски паважни мазилки, проектирани с игриви чудовища Happy Kids. Тези пластири са изработени от висококачествени материали, които гарантират, че са безопасни, издръжливи и удобни за употреба върху кожата на вашето дете.

Пластирите се предлагат в забавни и живи цветове, които със сигурност ще привлекат вниманието на вашето дете, правейки лечебния процес малко по-малко обезсърчителен. Използваният мек и гъвкав материал гарантира, че пластирите се поставят лесно и остават сигурно на място през целия ден.

Раницата е идеална за семейства с деца, които са склонни да получават удари и ожулвания по време на дейности на открито. Чудовищата Happy Kids ще накарат вашето дете да се почувства специално и ще го насърчат да бъде смело по време на процеса на оздравяване.

3M Nexcare Display Children Paving Happy Kids Monsters са хипоалергенни и не съдържат латекс, което ги прави подходящи за деца с чувствителна кожа. Пластирите също са водоустойчиви, което ги прави идеални за използване по време на плуване и други водни дейности.

Като цяло, тези пластири не само осигуряват отлична защита за раните на вашето дете, но и внасят елемент на забавление и вълнение в процеса на оздравяване. Вземете 3M Nexcare Display Children Paving Happy Kids Monsters днес и оставете въображението на вашето дете да се развихри, докато оздравее.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice