Beeovita
Gillette Mach3 Turbo razor with 2 blades
Gillette Mach3 Turbo razor with 2 blades

Gillette Mach3 Turbo razor with 2 blades

Gillette Mach3 Turbo Rasierapparat mit 2 Klingen

  • 31,22 USD

Изчерпана наличност
Cat. F
Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Производител: P&G SWITZERLAND SARL
  • Код на продукта: 7294720
  • EAN 7702018463145

Описание

Gillette Mach3 Turbo самобръсначка с 2 ножчета

Gillette Mach3 Turbo Razor е идеалният партньор за бръснене за мъже, които предпочитат гладко, гладко и удобно бръснене всеки път. Отличаващ се с усъвършенствана технология с три остриета и ултра-остър турбо режещ ръб, тази самобръсначка премахва космите с лекота, оставяйки ви с перфектно, гладко покритие. Самобръсначката се доставя с две остриета, които се закрепват лесно и всяко острие е проектирано да издържи до 15 бръснения.

Mach3 Turbo Razor е проектиран с редица усъвършенствани функции, за да подобри изживяването ви при бръснене. Бръсначът има лента за смазване, която отделя богата и освежаваща пяна, за да предпази кожата ви от раздразнения и изгаряния от бръснача. Дръжката на бръснача е ергономично проектирана, за да осигури удобен захват и по-голям контрол по време на бръснене.

Тази самобръсначка също е съвместима с всички касети Mach3, така че можете лесно да смените всяка касета Mach3, за да отговаря на вашите специфични нужди за бръснене. Независимо дали имате чувствителна кожа, гъста брада или просто искате по-щателно бръснене, тази самобръсначка осигурява гладко, гладко и освежаващо бръснене всеки път.

Получете чистото и гладко бръснене, което заслужавате с Gillette Mach3 Turbo Razor. Поръчайте самобръсначката си днес и се наслаждавайте на по-гладко и по-удобно бръснене всеки път.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice