Beeovita
Gillette Fusion5 ProGlide Flexball shaver
Gillette Fusion5 ProGlide Flexball shaver

Gillette Fusion5 ProGlide Flexball shaver

Gillette Fusion5 ProGlide Flexball Rasierapparat

  • 36.85 USD

    You save 0 USD / 0%
Изчерпана наличност
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Доставчик P&G SWITZERLAND SARL
  • Код на продукта: 7294631
  • EAN 7702018447923

Описание

Бръсначка Gillette Fusion5 ProGlide Flexball

Бръсначката Gillette Fusion5 ProGlide Flexball е усъвършенствана мъжка самобръсначка, предназначена да осигури превъзходно изживяване при бръснене. Неговата прецизно проектирана технология Flexball позволява на бръснача да се върти в множество посоки, като се адаптира към контурите на лицето и шията ви за гладко и удобно бръснене.

Бръсначът Fusion5 ProGlide Flexball разполага с пет ножчета против триене, които са с индивидуално покритие за допълнителна издръжливост и плъзгане. Ножчетата са проектирани да подстригват космите близо до кожата, като намаляват раздразнението и осигуряват гладко и удобно бръснене. Самобръсначката разполага и с лента за смазване, която освобождава прилив на хидратация, докато се бръснете, осигурявайки допълнителен слой защита за кожата ви.

Дръжката на самобръсначката Fusion5 ProGlide Flexball е ергономично проектирана за удобен захват и разполага с предпазител за кожата от микроперка, който помага да разтегнете кожата си и да я подготвите за бръснарските ножчета. Самобръсначката се предлага и с прецизен тример на гърба на острието, който ви позволява лесно да подстригвате и оформяте космите по лицето си.

Със своята усъвършенствана технология и първокласни функции, самобръсначката Gillette Fusion5 ProGlide Flexball е най-добрият инструмент за чисто и гладко бръснене. Опитайте го днес и усетете разликата сами!

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice