Beeovita
Контофарма разтвор Comfort Drop & See MD 20 Monodos 0,5 мл
Контофарма разтвор Comfort Drop & See MD 20 Monodos 0,5 мл

Контофарма разтвор Comfort Drop & See MD 20 Monodos 0,5 мл

Contopharma Comfort Lösung drop & see MD 20 Monodos 0.5 ml

  • 27.85 USD

    You save 0 USD / 0%
Изчерпана наличност
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Доставчик CONTOPHARMA AG
  • Код на продукта: 6990073
  • ATC-код S01XA20
  • EAN 7612849005868
Количество в пакет. 20
Температура на съхранение min 15 / max 25 ℃

Ingredients:

Описание

Разтворът Contopharma Comfort Drop & See MD 20 Monodos 0,5 ml е иновативно, лесно за използване решение за тези, които търсят облекчение от сухи и уморени очи. Тези капки са предназначени да осигурят комфорт и смазване на очите ви, като намаляват дразненето и насърчават дълготраен комфорт.

С Comfort Drop & See MD 20 Monodos 0,5 ml вече не е нужно да се тревожите за дискомфорта, който идва със сухота в очите. Неговата уникална формула е нежна, но ефективна, осигуряваща незабавен комфорт и облекчение. Независимо дали носите контактни лещи или не, тези капки са идеални за всеки, който иска да поддържа очите си здрави и хидратирани.

Contopharma Solution Comfort Drop & See MD 20 Monodos 0,5 ml се предлага в удобен монодозов формат за лесно приложение. Просто завъртете горната част и внимателно изстискайте капката в окото си. Всеки контейнер съдържа 20 монодози, така че можете да ги държите под ръка по всяко време и да ги използвате при необходимост през целия ден.

Тези капки са разработени от Contopharma, водещ производител и дистрибутор на иновативни продукти за грижа за очите. Те се ангажират да предоставят висококачествени продукти, които отговарят на специфичните нужди на техните клиенти. Можете да се доверите, че Comfort Drop & See MD 20 Monodos 0,5 ml е безопасно и ефективно решение за вашите нужди от грижа за очите.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice