Beeovita
Sentina Mosquito-terminal Halsted 12.5cm anatomically curved 25 pcs
Sentina Mosquito-terminal Halsted 12.5cm anatomically curved 25 pcs

Sentina Mosquito-terminal Halsted 12.5cm anatomically curved 25 pcs

Sentina Mosquito-Klemme nach Halsted 12.5cm anatomisch gebogen 2

  • 266.84 USD

    Спестявате 0 / 0%
Изчерпана наличност
Cat. G
Добавете още за по-големи отстъпки!

Купете 2 и спестете 53.14 USD / -10%

Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Дистрибутори LOHMANN & RAUSCHER AG
  • Код на продукта: 6985824
  • EAN 4056649088394

Описание

Терминал за комари Sentina Halsted 12,5 см, анатомично извит, 25 бр.

Насладете се на удобно и безопасно изживяване с терминал за комари с Sentina Mosquito-Terminal Halsted. Тези терминали за комари са анатомично извити за идеално позициониране и комфорт по време на употреба, включващи лек дизайн, който е лесен за работа. Всеки пакет съдържа 25 PCS терминали против комари, което го прави отлично съотношение цена/качество. Той е идеален за използване от професионалисти в клинични условия за различни процедури.

Проектиран да бъде здрав и издръжлив, терминалът за комари се предлага в размер 12,5 cm, за да осигури оптимална производителност за прецизни операции. Изработен от висококачествен хирургически материал от неръждаема стомана, терминалът за комари може да издържи на тежките условия на ежедневна употреба. Със своята плавна работа Sentina Mosquito-Terminal Halsted осигурява ефективно и точно притискане на комарите по време на хирургични процедури.

Уникалният анатомично извит дизайн на терминала за комари съответства на естествената позиция на ръката, осигурявайки лесно боравене и намалена умора, дори по време на продължителни клинични процедури. Ергономичният дизайн драстично повишава ефективността и комфорта, като същевременно минимизира риска от наранявания на ръцете.

Всеки терминал за комари Sentina Halsted е стерилизиран и индивидуално опакован за гарантирана безопасност и стерилност по време на употреба. Опаковката също така гарантира, че терминалите за комари остават чисти от замърсители до момента на употреба.

С изключителните си характеристики Sentina Mosquito-Terminal Halsted 12,5 cm Anatomically Curved е перфектният инструмент за всички медицински специалисти и студенти, гарантиращ несравнима прецизност и точност по време на хирургични процедури.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice