Beeovita
Puressentiel® ароматна смес медитационни етерични масла за дифузия 30 мл
Puressentiel® ароматна смес медитационни етерични масла за дифузия 30 мл

Puressentiel® ароматна смес медитационни етерични масла за дифузия 30 мл

Puressentiel Duftmischung Meditation ätherische öle zur Diffusio

  • 48.99 USD

В наличност
Cat. Z
Налични 6 бройки
Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: В наличност
  • Производител: PURESSENTIELL SWISS SA
  • Код на продукта: 6970596
  • EAN 3401560154993
Количество в пакет. 1
Температура на съхранение min 15 / max 25 ℃

Описание

Puressentiel® Fragrance Mixture Meditation Essential Oils for Diffusion 30 ml:

Puressentiel® Fragrance Mixture Meditation Essential Oils for Diffusion 30 ml е внимателно изработена със смес от 100% натурални и органични етерични масла, които са специално формулиран, за да спомогне за спокойствието и релаксацията, както и да засили усещането за медитация.

Този продукт е проектиран да се използва с дифузер и когато се използва правилно, създава успокояваща и релаксираща атмосфера, която ще ви помогне да съсредоточите мислите си и да постигнете по-голямо чувство за вътрешен мир.

Етеричните масла, използвани в тази смес, включват лавандула, която е известна със своите успокояващи и успокояващи ефекти върху ума и тялото, пачули, което помага за насърчаване на чувството за релаксация и баланс, и тамян, който е традиционно се използва в практиките за медитация поради успокояващите си свойства.

Puressentiel® Fragrance Mixture Meditation Essential Oils for Diffusion 30 ml не съдържа синтетични аромати, консерванти и оцветители, което го прави напълно естествен и безопасен продукт за употреба във вашия дом или работно пространство.

Добавете няколко капки от тази смес към дифузера си и оставете естествените есенции да извършат своята магия, докато вдишвате дълбоко и се оставяте да се понесете в тихо и спокойно състояние на ума.

За да обобщим, Puressentiel® Fragrance Mixture Meditation Essential Oils for Diffusion 30 ml е перфектен за всеки, който иска да подобри своето медитативно изживяване или просто да създаде по-успокояваща и релаксираща атмосфера в дома или работното си пространство. Този продукт е 100% натурален, безопасен за употреба и има прекрасен аромат, който ще ви помогне да постигнете усещане за мир и спокойствие.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice