Beeovita
Limbo Bath protection 30cm jacket mature waterproof
Limbo Bath protection 30cm jacket mature waterproof

Limbo Bath protection 30cm jacket mature waterproof

Limbo Badeschutz 30cm Hand Erwachsene wasserdicht

  • 61.21 USD

    Спестявате 0 / 0%
Изчерпана наличност
Cat. G
Добавете още за по-големи отстъпки!

Купете 2 и спестете 17.03 USD / -15%

Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Дистрибутори SAHAG AG
  • Код на продукта: 6955680
  • EAN 5060032041001

Описание

Limbo Bath Protection 30cm Jacket Mature Waterproof

Направете времето за къпане безопасно и удобно с Limbo Bath Protection 30cm Jacket Mature Waterproof. Този продукт е специално проектиран да предпазва гипс, рани, превръзки и превръзки от намокряне по време на баня. Той е идеален за възрастни и възрастни хора и се предлага за хора с височина над 1,5 метра и с обиколка на тялото между 60-100 см.

Limbo Bath Protection 30cm Jacket Mature Waterproof е направено от висококачествен, издръжлив и гъвкав неопренов материал, който осигурява плътно и удобно прилягане, като същевременно поддържа водоустойчива защита. Якето разполага с уникално уплътнение без латекс, което предотвратява навлизането на вода в якето и достигането до раната или гипса, като ги поддържа сухи и свободни от инфекции.

Нещо повече, якето се облича и съблича лесно. Предлага се с широко отваряща се яка, която позволява на хората лесно да пъхнат ръцете си в якето. Освен това регулируемата велкро лента на якето осигурява сигурно и удобно прилягане. Предлага се и с удобна примка за окачване, която го прави лесен за съхранение, когато не се използва.

Limbo Bath Protection 30cm Jacket Mature Waterproof е подходящо за използване под душа, вана или плувен басейн, което го прави идеалният продукт за хора, които трябва да запазят раните си или гипса си чисти и сухи. Така че, направете времето си за къпане безопасно, удобно и безгрижно с Limbo Bath Protection 30cm Jacket Mature Waterproof.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice