Beeovita

Bort Vital ATM KKL2 I open toe normal pregnancy caramel body part

Bort Vital ATM KKL2 I offene Spitze normal karamell Schwangersch

  • 139.33 USD

    You save 0 USD / 0%
Изчерпана наличност
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Доставчик ORTHOSAN
  • Код на продукта: 6901098
  • EAN 4005862099656

Описание

Bort Vital ATM KKL2 I Open Toe Normal Pregnancy Caramel Body Part

Bort Vital ATM KKL2 I Open Toe Normal Pregnancy Caramel Body Part е висококачествен компресионен чорап, създаден специално за бременни жени, изпитващи дискомфорт в краката, разширени вени или подуване.

Изработен от меки, дишащи материали, чорапът нежно притиска крака, за да подобри кръвообращението, да намали подуването и да осигури облекчение от умора, болка и спазми. Дизайнът с отворени пръсти осигурява максимален комфорт и дишане, докато карамеленият му цвят се слива безпроблемно с повечето тоалети.

Една от отличителните характеристики на този компресионен чорап е способността му да се адаптира към променящите се нужди на тялото на бременната жена. Чорапът се отличава със специална тъкан, която постепенно увеличава степента на компресия към глезена, осигурявайки необходимата подкрепа за по-здрава бременност.

Bort Vital ATM KKL2 I Open Toe Normal Pregnancy Caramel Body Part се облича и събува лесно, благодарение на еластичната си материя и удобното затваряне с цип. Може да се пере в пералня за лесна поддръжка и дълготрайна издръжливост.

Ако търсите висококачествен и удобен компресионен чорап за поддържане на вашата бременност, Bort Vital ATM KKL2 I Open Toe Normal Pregnancy Caramel Body Part е отличен избор. Със своя превъзходен дизайн, дишащи материали и ефективна компресия, той със сигурност ще осигури облекчението и подкрепата, от която се нуждаете по време на бременността.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice