Beeovita

Bort Vital AG KKL2 I closed tip-far short naps marine adhesive tape 1 pair

Bort Vital AG KKL2 I geschlossene Spitze weit-kurz marine Noppen

  • 112.96 USD

    You save 0 USD / 0%
Изчерпана наличност
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -4.52 USD / -2%

Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Доставчик ORTHOSAN
  • Код на продукта: 6895682
  • EAN 4005862097201

Описание

Bort Vital AG KKL2 I Closed Tip-Far Short Naps Marine Adhesive Tape 1 чифт

Bort Vital AG KKL2 I Closed Tip-Far Short Naps Marine Adhesive Tape е висококачествена медицинска самозалепваща лента, предназначена за морска среда, осигуряваща отлични адхезивни свойства дори когато е изложена на вода и други течности. Тази самозалепваща се лента е перфектна за употреба както върху суха, така и върху влажна кожа, което я прави много гъвкава за различни медицински приложения и лечения.

Затвореният връх на тази морска самозалепваща се лента осигурява максимален комфорт и лекота на поставяне за потребителя. Освен това е много дишащ и лесен за отстраняване, без да оставя остатъци върху кожата. Лентата е изработена от висококачествени материали, които са издръжливи и дълготрайни, гарантирайки, че осигурява максимална опора и стабилност за вашите стави и мускули.

Морската самозалепваща лента Bort Vital AG KKL2 I Closed Tip-Far Short Naps е перфектна за хора, които се възстановяват от наранявания или са подложени на физическа терапия. Също така е идеален за спортисти и спортни ентусиасти, които се нуждаят от допълнителна подкрепа и защита за своите стави и мускули по време на интензивни физически дейности. Тази залепваща лента може да се използва върху раменете, китките, коленете, глезените и други стави и мускули в тялото.

Като цяло морската залепваща лента Bort Vital AG KKL2 I Closed Tip-Far Short Naps е отличен продукт, който осигурява максимална подкрепа, комфорт и издръжливост за потребителя. Той е идеален за медицински специалисти, спортисти, спортни ентусиасти и хора, които се нуждаят от надеждна и висококачествена самозалепваща лента за ежедневните си дейности. Вземете своя чифт днес и усетете разликата сами!

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice