Beeovita
Resource Fruit Pineapple Orange 4 Fl 200 ml
Resource Fruit Pineapple Orange 4 Fl 200 ml

Resource Fruit Pineapple Orange 4 Fl 200 ml

Resource Fruit Ananas-Orange 4 Fl 200 ml

  • 38.02 USD

Изчерпана наличност
Cat. H
Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Производител: NESTLE SUISSE SA
  • Код на продукта: 6815602
  • ATC-код V06DA
  • EAN 7613035828230

Ingredients:

Описание

Resource Fruit Pineapple Orange 4 бутилки 200 ml

Освежете и освежете деня си с вкусната комбинация от пикантен ананас и сладък портокал с Resource Fruit Pineapple Orange. Този продукт се предлага в 4 бутилки с удобни размери от по 200 мл всяка, които могат да бъдат идеални за по време на път или като бърза закуска у дома.

Произведен с естествени плодови аромати, Resource Fruit Pineapple Orange е богат източник на основни витамини и минерали, пълен с антиоксиданти, които насърчават доброто здраве. Освен това е с ниско съдържание на калории и въглехидрати, което го прави фантастичен вариант за тези, които искат да намалят приема на захар.

Независимо дали сте на работа, у дома или в движение, Resource Fruit Pineapple Orange може да бъде чудесен начин да утолите жаждата си и да възстановите енергийните си нива. Може да се консумира като самостоятелна напитка или като гарнитура към ястия и закуски.

И така, защо да чакаме? Вземете в ръцете си вкусния Resource Fruit Pineapple Orange и изпитайте доброто на истинския плод в удобна, преносима форма!

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice