Beeovita

Plic Ciseaux à Ongles Lame Courbe violet

Plic Ciseaux à Ongles Lame Courbe violet

  • 35.10 USD

Изчерпана наличност
Cat. G
Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Производител: BIOLIGO S.A.
  • Код на продукта: 6770696
  • EAN 3700085855300

Описание

Plic Ciseaux a Ongles Lame Courbe Violet

Кажете сбогом на назъбените, неравни нокти с Plic Ciseaux a Ongles Lame Courbe Violet, най-добрият инструмент за поддържане на гладки, здрави на вид нокти. Независимо дали искате да подстрижете ноктите на ръцете или краката си, тази ножица за нокти е идеална за постигане на чисти и прецизни срязвания всеки път.

Plic Ciseaux a Ongles Lame Courbe Violet е експертно проектиран с извито острие за перфектно контуриране на вашите нокти, осигурявайки удобно и гладко изрязване. Неговото остро, издръжливо острие от неръждаема стомана без усилие прорязва дори най-твърдите нокти, оставяйки ги да изглеждат чисти и подредени.

Виолетовата дръжка на тази ножица за нокти е не само стилна, но и осигурява удобно и сигурно захващане. Той е ергономично проектиран, за да пасне удобно в ръката ви, което го прави лесен за маневриране и контрол.

Със своя компактен и лек дизайн, Plic Ciseaux a Ongles Lame Courbe Violet е идеален за употреба в движение. Лесно се побира в джоба или чантата за гримове, което го прави удобен инструмент, който да носите със себе си, когато имате нужда от него.

Поддържайте ноктите си в най-добрия вид с Plic Ciseaux a Ongles Lame Courbe Violet – най-добрият инструмент за постигане на идеално оформени и здрави изглеждащи нокти.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice