Beeovita
Aromalife room fragrance Fresh Lemon refill 250 ml
Aromalife room fragrance Fresh Lemon refill 250 ml

Aromalife room fragrance Fresh Lemon refill 250 ml

Aromalife Raumduft Fresh Lemon Nachfüllung 250 ml

  • 79.69 USD

Изчерпана наличност
Cat. Z
Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Производител: AROMALIFE AG
  • Код на продукта: 6712262
  • EAN 7640146866288

Описание

Aromalife Room Fragrance Fresh Lemon Refill 250 ml

Търсите свеж и ободряващ аромат, който да преобрази дома ви? Не търсете повече от Aromalife Room Fragrance Fresh Lemon Refill. Тази бутилка за презареждане от 250 ml с аромат за стая е специално проектирана да освежи вашето жилищно пространство с ободряващия аромат на пресен лимон.

Този пълнител за парфюми за стаи е идеален за използване в жилищни помещения, спални, бани и дори кухни. Направен е с натурални етерични масла, осигуряващи фин, но дълготраен аромат, който ще преобрази атмосферата на вашия дом.

Лесната за използване бутилка за презареждане е проектирана да се използва с всеки дифузер или спрей за парфюми на Aromalife, което означава, че можете да се наслаждавате на аромата на пресни лимони, когато пожелаете. Просто добавете пълнителя към вашия дифузер или спрей и оставете свежия аромат да изпълни вашето пространство.

Aromalife Room Fragrance Fresh Lemon Refill не съдържа силни химикали и изкуствени аромати, което го прави безопасен за употреба около деца и домашни любимци. Изцяло натуралните съставки го правят идеалният избор за всеки с чувствителна кожа или алергии.

Поръчайте своя Aromalife Room Fragrance Fresh Lemon Refill сега и се насладете на ободряващия аромат на пресни лимони във вашия дом. Това е задължителен артикул за всеки, който иска да създаде свежа и приветлива атмосфера в жилищното си пространство.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice