Beeovita
Bioking Physalis (Andes berry) 100гр
Bioking Physalis (Andes berry) 100гр

Bioking Physalis (Andes berry) 100гр

BioKing Physalis (Andenbeeren) 100 g

  • 19.91 USD

    Спестявате 0 / 0%
Изчерпана наличност
Cat. H
Добавете още за по-големи отстъпки!

Купете 2 и спестете 7.56 USD / -21%

Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Дистрибутори EBI VITAL
  • Код на продукта: 6396476
  • EAN 7640143431908

Описание

Bioking Physalis (Andes Berries) 100 g

Bioking Physalis (Andes Berries) 100 g е натурален и органичен сушен плод, известен още като златни плодове. Тези плодове се отглеждат в района на Андите в Южна Америка и са били използвани от векове заради мощните си лечебни свойства и антиоксидантни ползи. Те имат сладък и тръпчив вкус, което ги прави идеални за добавяне към сладки и солени ястия.

Bioking Physalis (Andes Berries) 100 g е произведен от чисти, органични плодове физалис, които са внимателно подбрани и изсушени на слънце, за да запазят естествените си вкусове и хранителни вещества. Тези плодове са пълни с витамини, минерали и антиоксиданти, които помагат за укрепване на имунната ви система, насърчават здравословното храносмилане и защитават тялото ви от вредните свободни радикали.

Този продукт не съдържа никакви изкуствени оцветители, аромати и консерванти, което го прави опция за здравословна закуска за тези, които се грижат за здравето. Плодовете са без глутен, без ГМО и са подходящи за вегани и вегетарианци.

Bioking Physalis (Andes Berries) 100 g може да се консумира самостоятелно като лека закуска, да се добавя към зърнени закуски, смутита, салати и десерти. Те могат да се използват и в рецепти за печене като торти, мъфини и бисквити. Неговата гъвкавост и богатство на хранителни вещества го правят идеално допълнение към всяка диета.

Поръчайте своята опаковка Bioking Physalis (Andes Berries) 100 g днес и се насладете на ползите от тези суперхрани горски плодове!

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice