Beeovita

Leukoplast Strong Adhesive Fixierpaster 5mx2.5cm цвят кожа

Leukoplast stark klebendes Fixierplaster 5mx2.5cm hautfarben

  • 8.99 USD

В наличност
Cat. G
Налични 128 бройки
Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: В наличност
  • Производител: ESSITY SWITZERLAND AG
  • Код на продукта: 6393609
  • EAN 42078876

Описание

Leukoplast Strong Adhesive Fixierpaster 5mx2.5cm цвят кожа

Leukoplast Strong Adhesive Fixierplaster е високоефективна и универсална медицинска лента, идеална за употреба при грижа за рани и превързване. Тази самозалепваща се лента е направена от здрав и издръжлив материал, който осигурява дълготрайна адхезия, дори в предизвикателни среди.

Липсът с цвят на кожата се използва за фиксиране на превръзки, канюли и катетри и е основна част от комплекта за здравни специалисти, болногледачи и хора с широк спектър от медицински състояния.

Размерът на лентата 5mx2,5cm гарантира, че тя може да бъде нарязана на произволна дължина или ширина, за да персонализирате превръзката, за да пасне на мястото на раната. Гъвкавата тъканна конструкция на Fixierplaster на Leukoplast осигурява максимален комфорт, а лесната за отстраняване подложка е идеална за лесно нанасяне и помага за намаляване на риска от по-нататъшно увреждане или дразнене на мястото на раната при отстраняване на лентата.

С превъзходната си водоустойчивост и дълготрайни адхезивни свойства Leukoplast Strong Adhesive Fixierplaster е идеалният избор за всеки, който се нуждае от надеждна, универсална и висококачествена медицинска лента. Неговият дизайн в цвят на кожата гарантира, че се слива безпроблемно с кожата за дискретна и естествена грижа за рани.

Поръчайте своя Leukoplast Strong Adhesive Fixierplaster днес и се уверете, че винаги ще разполагате с най-качествените консумативи за грижа за рани.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice