Beeovita
Daylong Sensitive Gel крем SPF30 Tb 200 мл
Daylong Sensitive Gel крем SPF30 Tb 200 мл

Daylong Sensitive Gel крем SPF30 Tb 200 мл

Daylong Sensitive Gel-Creme SPF30 Tb 200 ml

  • 57.95 USD

В наличност
Cat. F
Налични 700 бройки
Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: В наличност
  • Производител: GALDERMA SA
  • Код на продукта: 5848551
  • EAN 7612076455177
Количество в пакет. 1
Чувствителна кожа

About this product

Описание

Daylong Sensitive Gel крем SPF30 Tb 200 ml

Daylong Sensitive Gel cream SPF30 Tb 200 ml е висококачествен слънцезащитен лосион, който е обогатен с естествени съставки, за да осигури пълна защита на кожата от вредното UV лъчение. лъчи.

Този слънцезащитен крем е специално разработен, за да отговаря на нуждите на чувствителните типове кожа. Не съдържа аромати, емулгатори или консерванти, които могат да причинят дразнене на кожата. Изключително леката текстура на лосиона се плъзга гладко по кожата и се абсорбира бързо, без да оставя мазни следи.

Daylong Sensitive Gel крем SPF30 Tb 200 ml обещава целодневна защита срещу UVA и UVB лъчи, които могат да причинят преждевременно стареене, слънчеви изгаряния и увреждане на кожата. Лосионът е предназначен да осигури оптимален баланс на висока защита и нежна грижа за чувствителната кожа.

Този слънцезащитен лосион е обогатен с витамин Е, антиоксидант, който помага за защита на кожата от стреса на околната среда и стареенето на кожата. Също така е водоустойчив и може да издържи на вода и пот до 4 часа.

Удобната тубичка на лосиона го прави лесен за носене и използване в движение, а големият му размер гарантира, че ще издържи дълго време.

Използвайте Daylong Sensitive Gel крем SPF30 Tb 200 ml, за да поддържате кожата си защитена и здрава, независимо къде отивате, и се наслаждавайте на пълно спокойствие с този висококачествен слънцезащитен лосион.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice